Over Conceive Plus® Vruchtbaarheid stimulerend glijmiddel

Vruchtbaarheidsondersteuning is een essentieel onderdeel van zwanger worden, of je nu er nu net mee begint of al een tijdje aan het proberen bent. Het is bewezen dat normale glijmiddelen een negatief effect hebben op het bevruchtingsproces en gebruik hiervan zou vermeden moeten worden wanneer je probeert zwanger te worden.

Conceive Plus® is een FDA goedgekeurd vruchtbaarheidsvriendelijk glijmiddel dat is geformuleerd om isotoon the zijn en een pH range te hebben die geschikt is voor de overleving en migratie van sperma. Bedoeld om het gemak en comfort van intieme sexuele activiteit te verbeteren, lichaamseigen vloeistoffen aan te vullen en koppels op weg naar een natuurlijke zwangerschap te helpen.

Belangrijkste voordelen:

• FDA goedgekeurd, veilig voor koppels die zwanger proberen te worden
• Geschikt voor sperma, eicellen en embryo ontwikkeling
• pH gebalanceerd en isotoon om vruchtbaarheidsvloeistoffen na te bootsen
• Bevat Calcium- en Magnesium ionen
• Gepubliceerde study die de veiligheid voor sperma toont

Klinische studies hebben aangetoond dat Conceive Plus® de sperma functionaliteit niet schaadt zoals andere glijmiddelen kunnen en dat het veilig te gebruiken is voor alle koppels die op natuurlijke wijze zwanger willen worden.

Wanneer je NIET zwanger probeert te worden, dit product is ook geschikt voor gebruik met natuurlijk rubber latex en polyurethaan condooms. 

KLINISCH GEBRUIK: Conceive Plus® kan ook gebruikt worden bij vruchtbaarheidsinterventies om te faciliteren bij het inbrengen van diagnostische en therapeutische hulpmiddelen in de vaginale holte.

Het genotsprincipe

De unieke formule van Conceive Plus® kan helpen bij het verhogen van genot en de negatieve effecten van vaginale droogheid verhelpen. Dit zorgt ervoor dat jij en je partner meer genot en opwinding kunnen ervaren tijdens het "zwanger worden proces" en jullie op weg helpen naar een natuurlijke zwangerschap!

Gepubliceerde study toont veiligheid voor sperma aan

Klinische studies hebben aangetoond dat de unieke samenstelling van Conceive Plus® zorgt voor behoud van de levensvatbaarheid en beweeglijkheid van sperma, veilig is voor embryo ontwikkeling en helpt bij het creeren van een omgeving die de kans op zwangerschap kan vergroten. De gegevens werden gepresenteerd tijdens de jaarlijkse bijeenkomst van de 'American Society for Reproductive Medicine' (ASRM) van 2009 en is gepubliceerd in het medische blad 'Fertility and Sterility, volume 92, issue 2'.

Over SASMAR®

SASMAR® is een farmaceutische multinational met een bijzondere aandacht voor gezondheid van de vrouw en gezinsplanning. Het bedrijf, opgericht in 2005 in Sydney, Australië, heeft zijn hoofdzetel nu in Brussel, België. SASMAR®  is een producent en belangrijke leverancier van glijmiddel aan hulporganisaties van overheidsinstanties in HIV/AIDS beschermings- en aandachtsprogramma's in ontwikkelingslanden. SASMAR®  is officieel leverancier van de United Nations en het SASMAR®  wordt merk wordt wereldwijd in meer dan 60 landen verkocht. Voor meer informatie over SASMAR® , bezoek de corporate website.

6 Development of a Novel, Physiologically Important Ca2+ and Mg2+ ion Containing Non-Spermicidal Vaginal Lubricant J. Kurtz1,2,3, E. Willmer1,2, B. Nikolic1,3, and V. Gupta1,4 1Aquatrove Biosciences, Inc., Miami FL; 2 Emmanuel College, Boston MA; 3 Massachusetts General Hospital, Harvard Medical School, Boston MA; 4 Miller School of Medicine, University of Miami, Miami FL Fertility and Sterility, Volume 92, Issue 3, Supplement 1, September 2009, Pages S212-S213

 

Om te zien waar Conceive Plus® verkrijgbaar is, bezoek de 'waar te koop' pagina

X