More jelly means a bigger belly

Veel vrouwen hebben last van droogheid wanneer ze een baby proberen te krijgen. Dit is vaak een gevoelige klacht, omdat het een negatief effect kan hebben op het seksleven van koppels. Als gemeenschap pijnlijk wordt voor de vrouw of niet meer bevredigend is door stress, dan kan de relatie hieronder lijden. Interessant om te weten is ook dat hoe beter seks voelt voor mannen, hoe gezonder en beweeglijker zijn sperma zal zijn. Dus, hoe meer opgewonden de kleine zwemmers van hem zijn, hoe groter de kans op een baby. Conceive Plus® is het ideale glijmiddel om droogheid tegen te gaan en je te ondersteunen om zwanger te worden.

Hoge verwachtingen voor lage gehaltes

High hopes for low counts

Voor mannen met een laag spermagehalte kan Conceive Plus® helpen door extra vochtigheid te verzorgen en hiermee het sperma gemakkelijker door de baarmoederhals naar de eicel te laten zwemmen. Een laag spermagehalte betekent niet dat je geen kinderen kunt krijgen - alleen dat er minder gezonde zaadcellen per ejaculatie zijn dan normaal. Het hebben van gezond sperma is daarom essentieel om zwanger te worden. Calcium en magnesium zijn cruciaal voor het behoud van de vitaliteit van je lichaamscellen en essentieel voor het bevruchtingsproces. De unieke formule van Conceive Plus® bevat zowel calcium- als magnesium ionen.

De wetenschap erachter...

Het overgrote deel van de commercieel verkrijgbare glijmiddelen zijn schadelijk voor het menselijke sperma.3 Om te overleven en functioneren heeft sperma een omgeving nodig die bepaalde elektrolyten bevat. De Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) heeft gemeldt dat de optimale condities voor sperma overleving en migratie in het baarmoederhalsslijm een pH-waarde vereist in de range van 7,0-8,5 en een isotone oplossing.4 Osmolariteit meet het aantal osmoles (Osmol) opgeloste stof per liter (L) oplossing. Een osmolariteitsrange van 290 290-423 mOsmol/L is optimaal voor spermaoverleving en migratie in het baarmoederhalsslijm. Conceive Plus® is zorgvuldig geformuleerd zodat zowel de pH en osmolariteit gehaltes veilig zijn voor sperma.5

3 Tagatz GE, Okagake T, Sciarra JJ. The effect of vaginal lubricants on sperm motility and viability in vitro. Am. 
J. Obstet. Gynecol. 1972; 113:88
4 WHO Laboratory Manual for the examination of human Semen and Sperm-Cervical mucus interaction (1999), 4th Edition. Cambridge University Press, Cambridge, UK
5 Owen D and Katz D, A review of the physical and chemical properties of human semen and the formulation of a semen simulant.
J Androl. 2005 Jul-Aug;26(4):459-69.

Om te zien waar Conceive Plus® in uw land verkrijgbaar is, bezoek de 'waar te koop' pagina

X