Conceive Plus® is een over-the-counter vruchtbaarheidsvriendelijk glijmiddel met CE keurmerk en FDA goedkeuring en is veilig voor gebruik wanneer je zwanger probeert te worden!

Gebruik Conceive Plus® zoals je een normaal glijmiddel zou gebruiken; verkrijgbaar in een flip-top tube en in voorgevulde applicators, beide erg gemakkelijk en handig in gebruik.

Het gebruik van de flip-top tube

Using the multi-use tube

Breng een kleine hoeveelheid Conceive Plus® aan voor of tijdens de geslachtsgemeenschap. Breng opnieuw aan zo vaak als gewenst. Geschikt voor dagelijks gebruik door zowel u en uw partner. De Conceive Plus® tube mag gebruikt worden samen met de Conceive Plus® voorgevulde applicators voor intra-vaginale aanbrenging.

Het gebruik van de voorgevulde applicators

Using the applicator

Haal de applicator uit de doos. Gebruik deze niet als de verzegeling gebroken is. Houdt het smalle uiteinde omhoog, draai de sluiting er af en gooi deze weg. Breng het smalle uiteinde zachtjes, maar zo diep mogelijk in in de vagina en knijp 2-3 keer in het bolle gedeelte van de applicator om Conceive Plus® in de vaginale holte aan te brengen.

Verwijder de applicator terwijl u in het bolle gedeelte blijft knijpen en gooi deze hierna weg. Elke applicator is voor eenmalig gebruik en kan niet bewaard of hergebruikt worden na opening. Mag 10-15 minuten voor geslachtsgemeenschap aangebracht worden zodat het vocht zich in de vagina kan verspreiden. Elke applicator bevat 4 gram Conceive Plus®. Wij adviseren om de Conceive Plus® tube te gebruiken als bijkomende bevochtiging gewenst is, of gebruik een andere applicator.

Klinisch Gebruik

Conceive Plus® kan ook gebruikt worden om de vagina te bevochtigen om het inbrengen van diagnostische of therapeutische hulpmiddelen te faciliteren tijdens vruchtbaarheidsinterventies. Bijgevoegde applicators zijn niet steriel en zouden niet gebruikt moeten worden wanneer een steriel product vereist is. Volg de aanwijzingen in de bijsluiter om Conceive Plus® in de vagina aan te brengen. Gebruik een andere applicator en breng direct aan op het instrument wanneer bijkomende bevochtiging gewenst is om het inbrengen te vergemakkelijken.

Aanwijzingen voor gebruik met condooms 

Ook wanneer je niet probeert zwanger te worden kan Conceive Plus® gebruikt worden. Conceive Plus® is geschikt voor gebruikt met natuurlijk rubber latex en polyurethaan condooms. Gebruik Conceive Plus® niet met synthetische polyisopreen condooms. Breng niet direct aan vanuit de voorgevulde applicator om beschadiging van het condoom te voorkomen, knijp de gel op schone vingertoppen en breng aan op het condoom.

Ingrediënten

Gedeïoniseerd water, hypromellose, natriumchloride, glycerol, natriumfosfaat, dinatriumfosfaat, methylparabeen, kaliumchloride, magnesiumchloride, calciumchloride.

Waarschuwingen

- Geen anticonceptie, Conceive Plus® dood en hindert sperma niet.
- Bij irritatie, stop het gebruik en raadpleeg een dokter bij aanhoudende klachten.
- Buiten bereik van kinderen houden
- Bewaar in de doos tussen 2°C – 30°C graden.
- Elke applicator is voor eenmalig gebruik.
- Gebruik Conceive Plus® niet wanneer de verzegeling gebroken is.
- Gebruik Conceive Plus® niet na verstrijken van de houdbaarheidsdatum (houdbaarheidsdatum kan gevonden worden op de applicator en op de doos).
- Gebruik Conceive Plus® niet met synthetische polyisoprene condooms.
- Conceive Plus® is zeer glibberig, verwijder gemorst product direct.

Raadpleeg uw arts als u niet zwanger bent geworden na 6 maanden gebruik van Conceive Plus®.
Er zijn geen patiënt gegevens beschikbaar aangaande levensvatbare zwangerschappen of geboorte resultaten bij patiënten die dit product gebruiken. Dit product is niet ontworpen voor thuis uit te voeren inseminatie procedures.

Waarschuwing over het gebruik van spuiten om glijmiddel in te brengen

Het gebruik van spuiten om glijmiddel aan te brengen geeft een verhoogd risico op de ontwikkeling van bacteriële infectie(s). Dit kan een negatieve impact hebben op de kans om zwanger te worden en kan, in extreme gevallen, leiden tot een miskraam. Gebruik daarom Conceive Plus® voorgevulde applicators ze zijn gemakkelijk te gebruiken en een handige en veilige manier om het vruchtbaarheidsvriendelijke glijmiddel intra-vaginaal aan te brengen.

Om te zien waar Conceive Plus® verkrijgbaar is, bezoek de 'waar te koop' pagina

X