Hier een paar van onze zwangerschap tips...

De beste tijd om naar een gezonde zwangerschap toe te werken is voor de bevruchting. Als je van plan bent om binnenkort zwanger te worden, dan is het tijd om eens te kijken naar een paar basiszaken die je op het juiste pad helpen!

Stop met het gebruiken van de pil

Stop your birth control

Als je op dit moment de pil gebruikt, zul je hiermee moeten stoppen. Indien je barrière methoden gebruikt, zoals condooms, een pessarium (diafragma) of een femcap, zou je deze eenvoudig weg moeten verwijderen / stoppen met het gebruik hiervan. Met hormonale anticonceptie, zoals de pil, is het het best om je dokter te raadplegen. Over het algemeen zou je je lichaam 2-3 maanden de tijd moeten geven om weer aan een regelmatige menstruatiecyclus aan te passen.

 

Als je een intra-uterien anticonceptiemiddel (IUD) gebruikt (intrauterine contraceptive device), dan zou deze een cyclus voor je probeert zwanger te worden verwijderd moeten worden en bij een hormonaal implantaat of injectie kan dit 3 tot 6 maanden zijn. Van de meeste, commercieel verkrijgbaar glijmiddelen is gebleken dat deze schadelijk zijn voor het sperma. Dus als je, door bijvoorbeeld droogheid, een glijmiddel gebruikt tijdens de seks, stop hier dan direct mee en gebruik in plaats daarvan Conceive Plus®.

Doe rustig aan tijdens feestjes

Drinken en roken tijdens je zwangerschap? We hoeven je niet te vertellen dat dit allebei enorme don'ts zijn. Als je normaal aan beide toegeeft, begin dan maar om dit aanzienlijk te verminderen of beter nog, stop helemaal!

Beperk caffeïne

Als de lokale barista je bestelling al weet zodra hij of zij je ziet, dan is het tijd om je caffeïne-inname te gaan verminderen.

Stop met roken

We zijn allemaal op de hoogte van de schade die roken aanricht aan je lichaam, dus als je rookt en van plan bent om zwanger te worden dan adviseren we ten zeerste om te stoppen met roken. Zowel jij en je baby hebben er direct baat bij als je stop met roken. Onthoud daarnaast dat het ook belangrijk is dat je partner stopt met roken.

Voedsel om over na te denken

Food for thought

Geloof het of niet, maar erwten hebben een anti-vruchtbaarheid effect op zowel mannen als vrouwen. Kijk ook uit met soja producten. Ze bevatten een natuurlijke bron van oestrogeen, wat een voordeel kan hebben, maar kunnen ook hormonale onbalans veroorzaken, wat leidt tot een verstoring van de ovulatie en eicelproductie. Zorg er bovendien ook voor dat je man de juiste voeding binnen krijgt. Slechte eetlust gecombineerd met stress kan vaak een negatief effect hebben op seksuele behoeften.

Een gezond lichaam heeft een gezonde geest nodig

Ben er zeker van dat de seksuele gezondheid van je man ook in orde is, aangezien dit impact heeft op de hoeveelheid sperma tijdens ejaculatie. Probeer een normale dosis multi-vitaminen, ze kunnen zijn zin in seks verhogen en tegelijkertijd stress verminderen. Vergeet niet, hoe meer de man van seks geniet, hoe meer sperma hij zal produceren - tot wel 30% meer. De unieke formule van Conceive Plus® schaadt de levensvatbaarheid van sperma niet, met andere woorden, het zorgt er juist voor dat sperma gezond blijft. Dit betekend dat zijn kleine zwemmers langer overleven en gezonder zullen blijven tijdens hun reis naar de eicel.

Begin met het nemen van een multi-vitamine supplement

Bij voorkeur degene die minstens 400 microgram foliumzuur bevatten. Overleg met je apotheker of dokter welke het best bij je past.

Slaap

Studies tonen aan dat vrouwen die te weinig slaap krijgen meer problemen schijnen te hebben met regelmatig ovuleren dan vrouwen die wel genoeg slapen.

Vind jouw anti-stress middel

Onderzoek laat zien dat veel stress de mogelijkheid op een zwangerschap kan vertragen. Bedenk wat voor jou het best helpt tegen stress - misschien een kop thee, een wandeling door het park of lekker op de bank kruipen met een oude film. Wat het ook is, als het nu voor je werkt, dan zal het tijdens je zwangerschap ook helpen.

Praat met je moeder, zussen, tantes en oma

Talk to your mum, sisters, aunts and gran

Stel ze alle vragen die je maar kan bedenken: Duurde het bij hen lang voordat ze zwanger werden? Waren er enige complicaties? Sommige gezondheidskenmerken hebben de neiging in de familie te zitten en het is dan ook een goed idee om de geschiedenis hiervan te weten en deze informatie te delen met je dokter. Maar, maak je niet teveel zorgen. Alleen omdat het bij je zus een jaar duurde om zwanger te worden, wil dat helemaal niet zeggen dat het voor jou ook lastig wordt. De meeste veel voorkomende vruchtbaarheidsproblemen zoals slechte kwaliteit van de eicel (door leeftijd) of geblokkeerde eileiders zijn niet erfelijk. Sommige, zoals vleesbomen of cysten kunnen dat wel zijn. Je dokter kan je helpen te begrijpen welke problemen, als die er al zijn, invloed kunnen hebben op je vruchtbaarheid zodat je beter voorbereidt bent om hier in een later stadium mee om te gaan.

Voorbereiding

Als je van plan bent zwanger te worden, bereid jezelf dan voor op een gezonde zwangerschap door vooraf je medische en tandheelkundige zorgen te laten nakijken en eventueel behandelen.

Stoppen met kleding shoppen

Je groeit binnen een paar maanden toch uit dat strakke topje en die skinny jeans.

Daag de weegschaal uit

Als je het aandurft om een paar kilootjes kwijt te raken, nu is de tijd om er voor te gaan!

Stel een zwangerschap- en baby begroting op

Maak een checklist, zodat je een schatting kan maken van hoeveel je uit te gaat geven aan jullie te verwachte kindje.

Om te zien waar Conceive Plus® verkrijgbaar is, bezoek de waar te koop pagina

2 Vruchtbaarheidsbehandeling minder succesvol na 35. WebMD

X